Rens van Stappen

Wie ben ik?

Ik ben Rens van Stappen, woon samen met mijn vrouw en zoon in Wijk bij Duurstede en ben gipsverbandmeester bij Embracing Care.

Waar kom ik vandaan?

Mijn carrière in de medische wereld starte in 2009 toen ik begon als gewonde verzorger bij de landmacht. Hier heb ik met veel verschillende disciplines te maken gehad omtrent de acute zorg. Dit heeft mij er toe gedreven om verder te willen leren in de zorg en ben ik de opleiding tot verpleegkundige gaan doen. Ik heb op verschillende afdelingen gewerkt en kreeg ook te maken met de gipskamer. De werkzaamheden die zij daar deden spraken mij enorm aan en uiteindelijk werd dat mijn volgende uitdaging. Nu als gipsverbandmeester weet ik dat dit een goede keus was.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Via een jobalert op Indeed kwam ik bij Embracing Care. De vacature maakte mij erg enthousiast en zo ben ik bij Embracing Care terecht gekomen. Ik ben erg voor innovatie en denk dat ik dit bij Embracing Care kan vinden.

Wat maakt jouw werk leuk?

Ik vind het geweldig om mooi en goed werk af te leveren aan mijn patiënt zodat diegene een goede applicatie heeft voor hetgeen waar zij dit voor nodig hebben. De creatieve geest die hier soms voor nodig is heb ik in mij en vind het leuk om te zoeken naar een oplossing voor de patiënt.

Wat is je motto?

Altijd zoeken naar verbetering. Ik denk dat er altijd wel verbetering in alles is te vinden. Of het nou juist iets makkelijker maakt of moeilijker, zolang het doel maar wordt behaald.

SCROLL UP