Manuela Jongbloed

Wie ben ik?

Mijn naam is Manuela Jongbloed, moeder van 2 geweldige puberzoons. Naast mijn gezin heb ik ook nog eens een onwijs leuke baan als gipsmeester.

Waar kom ik vandaan?

Sinds 1994 ben ik werkzaam in de zorg. Eerst als activiteitenbegeleidster, vervolgens als groepsleidster en verpleegkundige. Sinds 2009 ben ik in het bezit van de titel gipsverbandmeester. Hier ben ik ontzettend trots op omdat ik met het behalen van deze titel mijn doel bereikt heb. Tot 30 april 2018 heb ik bijna 20 jaar in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft gewerkt. Sinds 1 mei 2018 ben ik in dienst bij Embracing Care.

Wat maakt mijn werk leuk?

Het werken voor de verschillende klanten van Embracing Care geeft mij de uitdaging waar ik naar op zoek was. Het beheren van een eigen werkplek, het samenwerken met de verschillende disciplines binnen een kliniek en de variëteit aan locaties, houden mij scherp en zorgen ervoor dat ik ‘up to date’ blijf wat betreft mijn werk als gipsmeester. Mijn leidinggevenden zijn door de korte lijnen goed bereikbaar en staan open voor nieuwe ontwikkelingen. Ondanks de verschillende werklocaties ervaar ik een zeer persoonlijk contact met mijn collega’s en cliënten.

Gedreven, creatief, enthousiast en meelevend zijn de eigenschappen die mijn persoonlijkheid het best omschrijven. Sterk gericht op samenwerking waarbij harmonie, een goede werksfeer en humor belangrijk zijn. Met mijn ‘hands on’ mentaliteit zorg ik ervoor dat de patiënten snel en goed geholpen worden.

Mijn motto is?

‘When things don’t go right, go left.’

SCROLL UP