Lisa Strunk

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa Strunk-Pieterse, 35 jaar oud en getrouwd met mijn grote liefde. Sinds kort zijn wij verhuisd naar Zevenhoven, waar wij samen heerlijk genieten van ons mooie stekkie. We houden erg van sporten, de buitenlucht in en vooral genieten met familie en vrienden om ons heen. Mensen vinden mij: vrolijk, positief, betrouwbaar en een doorzetter. En eigenlijk ben ik het wel met ze eens.

Waar kom ik vandaan?

Ik heb mijn opleiding tot verpleegkundige gevolgd in het LUMC. Twee jaar na diplomering ben ik begonnen op de gipskamer en heb daar vervolgens mijn opleiding tot gipsverbandmeester afgerond. Met een kleine uitstap naar het werken op een prachtige Bed & Breakfast, heb ik heel veel zin om weer aan de slag te gaan als gipsverbandmeester.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Vanaf 1 november 2020 ben ik aan het werk bij Embracing Care. Het bedrijf kent vele facetten die mij erg aanspreken. Ik ga er met groot plezier aan beginnen en ga er vanuit dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan het team.

Wat maakt jouw werk leuk?

De diversiteit aan werkzaamheden binnen het gips vak, die het mogelijk maken om de totale zorg voor de patiënt goed te laten verlopen. De grote mate van zelfstandigheid werkt hier zeker in mee.

Wat is je motto?

́Do it with passion or not at all. ́ 

SCROLL UP