Koen de Quaij

Wie ben ik?

Ik ben Koen de Quaij. Ik ben fysiotherapeut/gipsverbandmeester. Vader van 2 zonen, getrouwd. Woonachtig in Utrecht

Wat doe ik?

Ik heb fysio gestudeerd Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn stageperiode in het UMC kwam ik in contact met de gipskamer. Ik was door mijn enkel gegaan tijdens een rugbywedstrijd. In het ziekenhuis werd ik behandeld door een fysiotherapeut die zich liet omscholen tot gipsmeester. Meteen na mijn studie fysiotherapie heb ik de opleiding tot gipsverbandmeester gedaan.

Waar kom ik vandaan?

Ik ben begonnen met de gipsopleiding in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Daarna bij Mesos (Utrecht) en Antonius Nieuwegein de opleiding gedaan. En aansluitend aan de slag gegaan bij Embracing Care.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Het is een dynamisch bedrijf. Pionieren op gipskamergebied. Ik heb veel vrijheid om mijn eigen werkwijze te ontwikkelen. En ik krijg daar ook veel ruimte voor. Prettig!

Wat maakt jouw werk leuk?

Het dynamische. Veel contact met mensen: cliënten en artsen. Veel overleg met artsen. Je staat op gelijke hoogte.

Wat is je motto?

‘Zo min mogelijk immobiliseren en zo snel mogelijk naar mobiliseren toe.’

SCROLL UP