Giel van Wageningen

Wie ben ik?

Giel van Wageningen (1971), vader van 3 prachtkinderen en samen met mijn gezin woonachtig in Bussum. In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met sport. Ik ben actief betrokken bij de sport van mijn kinderen, hockey. Daarnaast ben ik ook bestuurslid van de hockeyclub, GHC Bussum. Zelf doe ik actief aan tennis. Verder houd ik van het maken van mooie reizen net het gezin om ze veel ervaringen mee te geven, en genieten we veel van de familie en vrienden om ons heen.

Wat doe ik?

Samen met Bart-Jan voeren wij de directie.
Binnen onze organisatie houd ik mij bezig met het algemeen management, HR, commercie, het opzetten van (strategische) samenwerkingen en conceptontwikkeling.

Waar kom ik vandaan?

Sinds enkele jaren ben ik ondernemer binnen de zorg. Daarnaast ben ik in verschillende rollen betrokken bij verschillende start-ups en scale-ups, investeer ik in nieuwe concepten en coach ik ondernemers. Voorheen was ik als strategie-adviseur werkzaam bij Adstrat, Vintura en KPMG Consulting en was ik interim directeur Marketing & Alphega/Kring Apotheken bij Alliance Healthcare. Daarvoor was ik o.m. brand manager bij KLM. Naast mijn studie bedrijfskunde heb ik mij MBA behaald aan Nyenrode en Rochester (NY-USA).

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Vanuit een eigen vervelende persoonlijke ervaring met de zorg kwam ik in 2013 voor een second opinion terecht bij Bergman Clinics en de gipskamer. Daar ervoer ik hoe zorg ook anders en beter kan. Ik raakte geïnspireerd door Bart-Jan, zijn verhaal en besloot hem als coach te ondersteunen bij het realiseren van de ambities. Na enkele jaren hebben we besloten samen verder te gaan vanuit onze gezamenlijke drive om als ondernemers de zorg doelmatiger door een andere werkwijze toe te passen en te denken buiten de gebaande paden.

Wat maakt jouw werk leuk?

Mijn werk is vooral enorm veelzijdig. Dag dagelijks ben ik bezig met het aansturen van het personeel, de financiën, het onderhouden van klant- en leverancier relaties, aangaan van nieuwe samenwerkingen en het opzetten van nieuwe zorgconcepten. Maar ook met het zorgdragen voor een goede afwikkeling van de orders en klantvragen.

Wat is je motto?

‘Live your life.’
Door de jaren heen heb ik door vallen en opstaan geleerd om vooral te genieten van het leven. Dat betekent zelf keuzes maken om je aandacht en tijd zoveel mogelijk te richten op mensen en zaken waar je energie uithaalt, zowel zakelijk als prive. Soms zijn die keuzes niet eenvoudig en tegennatuurlijk, maar creëren wel de ruimte voor (persoonlijke) groei waarmee je ook veel meer kan betekenen voor de mensen om je heen.

SCROLL UP