Gerrit van Niftrik

Wie ben ik?

Gerrit van Niftrik, ik mag graag iets omhanden hebben, ben handig, klus thuis veel met hout. Gips laat zich nog mooier modelleren.
Het organiseren van leuke dingen, op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden op meerdere gebieden in de zorg maar ook daar buiten. Zo heb ik een Sambapercussieschool opgericht in Nijmegen. Samen gezellig muziek maken.

Wat doe ik graag?

Motorrijden is nu hobby. Er liggen veel motorkilometers tussen mijn woonplaats en de gipskamer van de Gelderse Vallei te Ede, een ongekende vrijheid. BBQ’en en genieten met mijn gezin onder het genot van een drankje, luisteren wat iedereen heeft beleefd.

Waar kom ik vandaan?

Mijn gipscarrière is op jonge leeftijd begonnen bij Theo Wiellersen, één van de eerste gipsverbandmeesters in Nederland, in de St. Maartenskliniek. Hier heb ik mijn gipsdiploma en HBO-V met goed resultaat afgerond.

In de Gelderse Vallei heb ik het gipsvak van de grond af aan opgebouwd tijdens de fusie van de 4 omliggende ziekenhuizen. Als klap op de vuurpijl mocht ik daar de grote gipskamer van het nieuwe ziekenhuis in Ede inrichten. Het oogappeltje van het ziekenhuis.

De commerciële kant heb beter leren kennen bij IMD/Ossatec voor botgroeistimulatie, “human bonegraft” en immobilisatietechnieken.
In deze functie ben ik tevens actief geweest in het buitenland  waar ik veel contacten heb gelegd en onderhouden met specialisten en medewerkers van gipskamers. Hierdoor heb ik ook een blik kunnen werpen aldaar. Een bijzondere ervaring.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

In deze baan heb ik een mooie combinatie gevonden van het fantastische gipsvak en de ervaringen in de commercie.
EmbracingCare kan “Ontzorgen” voor privéklinieken en ziekenhuizen. Graag kom ik in gesprek met jullie organisaties om mijn ervaring met u als marketeer-sales & gipsverbandmeester te delen.
Uw probleem is onze zorg!

Wat maakt jouw werk leuk?

Mensen ondersteunen hun mobiliteit te bevorderen tijdens een gezellige babbel. Zorg leveren aan de zieke mens is een mooie ervaring. Gipskamers zijn altijd, naast hard werken een gezellige plek in de zorg.
Commerciële ondersteuning bieden om anderen te laten profiteren van het concept “ontzorgen”.
Altijd creatief en innovatief bezig kunnen zijn. De zorg voor de zieke mens makkelijker maken.

Wat is je motto?

‘Uw probleem is onze zorg.

SCROLL UP