Embracing Sports
Embracing Sports is ons zusterbedrijf en is gespecialiseerd in het aanmeten van (sport)braces.

Dit wordt gedaan onder begeleiding van een gediplomeerd fysioherapeut en gipsmeester. Embracing Sports heeft een uitgebreid assortiment (sport)braces van diverse topmerken.

Producten
Naast (sport)braces levert Embracing Sports ook orthopedische producten, sport protectie kleding, thermo- en compressiewear, sportkousen, oefenmaterialen, koudetherapie, tapes, behandeltafels, kortom alles voor de inrichting van uw fysiotherapiepraktijk of gipskamer. Bekijk alle producten in de webshop van Embracing Sports.

Voor wie?
Embracing Sports biedt fysio- en manueel therapeuten, gezondheids- en sportcentra, artsen en ziekenhuizen de mogelijkheid hun cliënten door te verwijzen voor het aanmeten van een (sport)brace. Uiteraard kunnen ook (top)sporters en recreanten bij Embracing Sports terecht.

List-Limiter® voor frozen-shoulder

Dankzij de List-Limiter® kunnen patiënten met een frozen-shoulder op een simpele en doeltreffende manier binnen hun pijngrens bewegen.

De List-Limiter® wordt op een eenvoudige wijze aan de riem of broek vast geklikt. De klittenband strap wordt om de bovenarm, net boven de elleboog vast gemaakt. Met de onderste strap kan nu bepaald worden tot hoever de schouder kan bewegen zodat een pijnvrij beweging mogelijk is.

Bestel de List-Limiter® via de webshop van Embracing Sports.

De List-Limiter®is ontwikkeld door Orthopeed Maarten van der List (Bergmanclinics) en Fysiotherapeut/ Gipsmeester Bart-Jan Sijbrandij (Embracingsports).

SCROLL UP