Carola Sloos

Wie ben ik?

Ik ben Carola Sloos, getrouwd en trotse moeder van 1 zoon. In mijn vrije tijd hou ik van reizen en leuke dingen ondernemen met mijn gezin of vrienden.

Waar kom ik vandaan?

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de zorg. Ik ben begonnen als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Delft. In 2005 heb ik de overstap gemaakt naar het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft, hier heb ik 17 jaar gewerkt als leidinggevende op verschillende afdeling. Per 1 september 2022 heb ik de overstap gemaakt naar Embracing Care een ontzettende leuke nieuwe uitdaging.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Embracing Care is een groeiend bedrijf waar ontzettende leuke mensen werken. De samenwerking met de medewerkers maar ook de klanten van Embracing Care is afwisselend en uitdagend. Hoe krijgen we met elkaar de beste zorg voor de patiënten. Daarnaast krijg je binnen Embracing Care de kans om mee te denken op het gebied van veranderingen en vernieuwingen ook als dit buiten de gebaande paden is.  Al met al een geweldige omgeving om in te werken.

Wat maakt jouw werk leuk?

De afwisseling van de werkzaamheden binnen Embracing Care maken mijn werk heel leuk. Geen dag is hetzelfde. Vanuit mijn rol al HR- en office manager streef ik naar een goede werkomgeving voor de medewerkers. Ik zie het als mijn taak om de medewerkers te faciliteren en vooral te luisteren naar wat zij nodig hebben. Binnen Embracing Care krijg ik alle ruimte om de zaken goed te regelen.

Wat is je motto?

Enjoy your Life. Dat is dan ook wat ik elke dag probeer te doen.

SCROLL UP