Maria Smallegange

Wie ben Ik?

Ik ben Maria Smallegange 44 jaar, getrouwd en een trotse moeder van drie kinderen, Tom , Roos en Fleur. De meiden handballen en Tom voetbalt. Ik vind het erg leuk om naar de wedstrijden te gaan kijken. Daarnaast hou ik van klussen in huis, lekker creatief bezig zijn.

Waar kom ik vandaan?

In 2002 heb ik mijn HBO verpleegkundige diploma in het Erasmus Mc Rotterdam gehaald. Hierna heb ik op verschillende werkplekken gewerkt. Maar met name in het ziekenhuis. Voordat ik de gipsverbandmeester opleiding ging doen heb ik enkele jaren op de polikliniek gynaecologie gewerkt en was ik verantwoordelijk voor het uitstrijkjes spreekuur. Na enige tijd wilde ik wat anders en wilde ik mijn creativiteit en mijn hobby van het klussen graag gaan combineren en ben ik de opleiding tot gipsverbandmeester gaan volgen. In 2015 heb ik met veel trots mijn diploma gehaald. En ben ik in verschillende ziekenhuizen als gipsverbandmeester gaan werken.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Ik ben voor Embracing Care gaan werken omdat Embracing Care staat voor ontwikkeling. Je mag en kan ontwikkelen in een prettige werksfeer.

Wat maakt mijn werk leuk?

De lijnen met de leidinggevende Bart- Jan en Giel zijn kort, wat ik als zeer prettig ervaar. Het team waarin we werken is een klein team waarbij iedereen voor elkaar klaar staat en iedereen open staat voor feedback. Daarnaast is het werk veelzijdig je werkt op verschillende locaties en leert hierdoor veel van en met collega’s.

Mijn motto is?

Wees lief voor elkaar. Het leven is te kort om ruzie te maken.

SCROLL UP