Jeroen Jas

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeroen Jas en ik ben geboren in Breda. Ik ben van origine grafisch ontwerper en heb een eigen bedrijf Studio Jas genaamd. Woon samen met mijn levenspartner en drie kinderen in Bussum. In mijn vrije tijd volg ik op een opleiding tot transpersoonlijk therapeut aan het Boswijk Instituut in Doorn.

Waar kom ik vandaan?

In 1992 ben ik afgestudeerd aan St. Joost, Akademie voor Kunst en Vormgeving te Breda. Daarna heb ik achtereenvolgens gewerkt bij Studio Dumbar in Den Haag, Studio Anthon Beeke in Amsterdam, World Studio in New York en Studio Edelkoort in Parijs.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Ben al jarenlang zelfstandig ondernemer en toen ik met mijn studie begon in 2019 wilde ik meer vastigheid en meer onder de mensen zijn. De focus ligt nu op het werken bij Embracing Care en mijn studie.

Wat maakt jouw werk leuk?

De afwisseling maakt mijn werk erg leuk. Ik werk voor zowel Embracing Care als Embracing Sports. En dan als grafisch ontwerper (van websites tot gehele marketing), als inkoper, orderverwerker, orderpicker en aanverwante administratieve werkzaamheden. Maar het allerleukste vind ik het contact met en het ondersteunen van mijn collega’s.

Wat is je motto?

‘Laisser-faire’

SCROLL UP