Bart-Jan Sijbrandij

Wie ben ik?

Bart-Jan Sijbrandij (1970) woonachtig in het prachtige Loosdrecht samen met mijn 5 koppige gezin. Naast een drukke en verantwoordelijke baan ondernemen wij veel als gezin. Sport staat bij ons centraal en dat varieert van hockey tot paardrijden en van watersport tot wintersport. Daarbij zijn onze vrienden en familie erg belangrijk.

Wat doe ik?

Samen met Giel van Wageningen zijn wij de directie en ben ik verantwoordelijk voor de inhoudelijke en technische zaken.

Waar kom ik vandaan?

Ik ben als Fysiotherapeut afgestudeerd en heb een vervolg opleiding gedaan voor gipsmeester en Semi-Orthopedisch instrumentmaker. Jaren heb ik gewerkt in het ziekenhuis als gipsmeester en in de praktijk als Fysiotherapeut. Sinds 2009 Embracing Sports BV gestart en een aantal jaren later Embracing Care BV.

Waarom werk ik bij Embracing Care?

Als founder ben ik Embracing Care gestart omdat ik ervan overtuigd ben dat er een doelmatiger en betere zorg kan worden geleverd als er een ontzorging plaatsvind van de gipsbehandelkamers aan ziekenhuizen en focus klinieken. Met Bergmanclinics als eerste klant zijn wij de afgelopen jaren gegroeid tot een mooie zorgonderneming.

Wat maakt jouw werk leuk?

Naast het geven van directe zorg aan patiënten en sporters maakt de samenwerking met Specialisten en klinieken de zorg compleet. Daarnaast is de gevarieerde combinatie met HR, inkoop en beleidsvoering een geweldige uitdaging.

Wat is je motto?

“Maximaal mobiliseren door minimaal te immobiliseren”
Dit is niet alleen van toepassing op de inhoud van mijn werk maar ook hoe je in het leven staat. Een goede balans tussen werk en privé is van cruciaal belang voor een goede bedrijfsvoering. Je leert met vallen en opstaan jezelf te ontwikkelen en bij te sturen.

SCROLL UP